Sista dagen



I dag är sista dagen på Hagman Galleri och dat har varit fantastiskt roligt. För er som vill se mer eller missade utställningen kommer fler chanser. Jag har knutit nya kontakter och fått fler erbjudanden om att ställa ut. Jag håller er uppdaterade här och på min hemsida.

Idag stänger galleriet kl 15.00


Piano musik

På dagarna bjuder pianisten Benjamin Kaufledt på klassisk musik.


blommor


Tänkte föreviga några av alla blommor som jag fått, tusen tack alla värmer mitt hjärta.

Tacksam

Är tacksam och glad över alla besökare som kommit hittills. Alla är välkomna. Har öppet framt till torsdag. Jag kommer vara där varje dag.
//Frida

Allt blev lyckat:)




Det första två dagarna har gått över förväntan. Men andra ord mycket lyckat och jag känner mig trött och glad. Kom och titta utställningen, den är öppen fram tills torsdag den 29: e. Jag ska lägga in fler bilder och skriva mer så snart jag har tid.:) Tack till alla som varit där. Sov gott

//Frida


1 dag kvar

Nu ska det sista fixas, allt ska packas och köras in till söder. Lägger kanske in några bilder senare ikväll.
Ha det gott och tack för alla lyckönskningar:)
Frida

2 dagar kvar

De första gästerna har kommit till stan:)

3 dagar kvar

Manga tecknande Chloé Norberg Vanhoven från Umeå, ställer ut 3 tavlor tillsammans med mig i samma tema.
Tavlorna är super snygga!
En kul grej med Chloé och mig är att vi är samma stjärntecken både enligt det västerländska och österländska horoskpen:)


4 dagar kvar

Blev en lång dag idag... Sov gott

5 dagar kvar

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ung norrländsk konstnär ställer ut verk i temat rullstolsburen

 

Frida Andersson, dekorationsmålare och konstnär ställer i Juli ut verk på Bellmansgatan på temat rullstolsburen. Inspiration har Frida fått från personer hon träffat under åren samt från inspirationsresor till bl.a. New York och Berlin. Frida säger själv "Jag ställer ut därför jag hoppas de verk jag jobbat hårt med det senaste året ska  väcka en positiv tanke i det fortsätta arbetet för ett jämställt Sverige samt sprida glädje för konstintresserade och de medmänniskor i rullstol som inspirerat mig."

 

Frida är 27 år, bor nu i Stockholm och har varit verksam konstnär sedan ung ålder. Verken hon ställer ut i Juli är originalverk målade i akvarell, olja och kol. Utställningen har fri entré på Bellmansgatan 9 och pågår 23-29 Juli 2010.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


6 dagar kvar


Fixat med mer ramar från secondhand.

7 dagar kvar

Har hämtat ett nytt glas till en ram och tecknat kol. Vilken härlig dag:)

 


8 dagar kvar


9 dagar kvar

Jag har solsting, vet inte vad jag ska skriva idag.

10 dagar kvar

Smakprov...
och
en
Karta till utsällningen.

11 dagar kvar

Varmt det är svårt att jobba i denna värme:)

12 dagar kvar

Det finns bara två sätt att leva vårat liv. Ett är som om inget är ett mirakel. Det andra som om allting är ett mirakel.
Albert Einstein (1879-1955

13 dagar kvar

 


14 dagar kvar

Jag är verkligen tacksam för alla som har hört av sig och hälper mig på vägen. Nu är det två veckor kvar:)

15 dagar kvar


Mariahissen kommer upp på Bellmansgata 2, precis ovanför utställnings lokalen som är på Bellmansgatan 9. Tyvärr verkar den inte vara i bruk längre enligt wikipedia :(
Någon som vet om det stämmer?

20, 19, 18, 17, 16 dagar kvar



Luften gick ur och bloggen fick prioriteras bort i några dar. Nu är jag tillbaks i Stockholm och tillbaks i arbetet igen.  Ser framemot utställningen:)


21dagar kvar

Vart ute och lite inspirationsfattig. Men så fick jag ett mail med ett tips om en bra blogg http://inclusiontour2010.se/ och genast känndes allt mycket mer inspirerade.:)


22 dagar kvar


En gästkonstnär kommer kanske delta i mitt projekt och utsällning:)
mer info senare


RSS 2.0